• LISI- fu'a2

Fautuaga faʻasaienisi afi - O le a le mea e le mafai ona tuʻuina i luga o le taʻavale afi

I lo tatou olaga, o le afi afi e masani ona aliali mai i tala fou o le pa, aua o leta'avale tu'u oloa mata'utia mu, O le ae le mafai tuu i luga o le afi afik?

1, e le mafai ona tuʻu le maa: afai o le vevela i totonu o le taavale e maualuga, o le maa e tuʻu i totonu o le taavale mo se taimi umi, o loʻo i ai se lamatiaga o le pa.

2, e le mafai ona tuʻu mama: o le vaega autu o le mama masani o le fata vai, mu.O le maualuga o fa'atonuga o le butana o le a pa i le 20 tikeri ile vevela potu.E fa'ateleina moli pe a sili atu i le 55 tikeri le vevela.O le vevela i fafo e sili atu i le 30 tikeri, ma a maeʻa ona paʻu le taʻavale, o le vevela i totonu e oʻo i le 60 tikeri.

3. Aua le teuina CDS leaga: E toʻatele tagata e fiafia e faʻalogologo i musika aʻo ave taavale, ma le tele o taavale ua faʻapipiʻiina i CDS ma DVD.Ae o papatusi le lelei e matautia e tusa lava pe maualuga le vevela.O le CD e faia e ala i le faʻapipiʻiina o se ata alumini i luga o se palasitika mata e taʻua o le polycarbonate, lea e ufiufi i se ufiufi puipui.O le Polycarbonate o loʻo i ai le tele o le bisphenol A ma le benzene, lea e faigofie ona faʻasalalau i le ea pe a oʻo atu le vevela i totonu o le taavale i le sili atu i le 60..O lea, 'aua ne'i tu'u ni ipu tele i totonu o le ta'avale.Aumai se pusa CD, pe fa'aaoga se USB disk nai lo se CD.

4, e le aoga le tuʻuina o mea inu carbonated: o le vevela o le vevela o le taavale e maualuga, aemaise lava pe a le avetaʻavale, susulu o le la e ala i le matagi i totonu o le vaalele, ina ia vave ona oso aʻe le vevela o le taavale.E ita tele mea inu kaponi, pe a lulu le fagu ua sau i luga, toe faʻamafanafana le malulu, e ono pa.


Taimi meli: Mati-17-2023